top of page

Gospelians de Girona

Gospelians de Girona és un cor de gospel integrat per cantaires d’arreu de les comarques gironines i nascut el 2006.

Les actuacions acostumen a aplegar al voltant d’unes cinquanta veus d'edats molt diferents, unides per la passió de cantar amb l'ànima i compartir l'experiència de la música gospel. La banda acompanyant està formada per grans instrumentistes al teclat, la guitarra, el baix i la percussió. 

Ha intervingut en concerts arreu de les comarques gironines i de la resta de Catalunya, festivals consagrats com ara Black Music Festival, Girona A Capella o el Festival de Jazz de Albacete.  
Va participar en el programa de TV3 “Oh happy day”.

Karol Green

Karol Green és una cantant i una artista polifacètica, coneguda sobretot fins ara dins l’activa escena del gospel a Catalunya com a directora dels Gospelians de Girona i dels Barcelona Soul Choir. Nascuda a Sud-àfrica, Green va venir a viure a Catalunya als 12 anys i aquí ha desenvolupat tota la trajectòria artística, també en altres projectes, com ara la companyia de música familiar Pels Més Menuts. Recentment, ha debutat en solitari amb un disc tan vitalista com ella titulat Gaia i va posar en marxa durant el confinament el cor virtual In This Together Choir.

https://www.karolgreen.com/

bottom of page